Не пропускайте шедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Забележителни печалби от щедрите билети и лото игри на Национална лотария паднаха в различни късметлийски точки на страната. В предаването на 9 декември по NOVA щастливците осребриха късмета си с чекове за разкошни суми. Захари Бахаров и Рая Пакова раздадаоха печалби за внушителните 1 127 108 лева.

Билет “Кеш Кръстословици 2“ развълнува Камелия Маркова от град Сапарева баня с разкошна печалба от 250 000 лева. “Ще сбъдна мечтата на моите деца за екскурзия до Барселона“, каза голямата късметлийка. Билет “Златните пирамиди за милиони“ позлати с 200 000 лева Юлияна Димова от град София. Със същата сума за благосъстоянието на щастливката Людмила Чикова от град Ботевград се погрижи билет “Златното съкровище“.

Чекове за страхотни печалби от 100 000 лева грабнаха Албена Ковачева от град Смолян от билет “Американско бинго 2“ и Бистра Димитрова от град София от билет “Карибско съкровище“. Наско Биринджиев от град Мартен         пък може да се похвали с чудесните 50 000 лева, които му донесе билет “Лото + 2017“.

Късметлиите Димитър Дойчинов и Огнян Георгиев от град София познаха петици в първо теглене на играта Лото 5/35 “Златната топка“ и грабнаха по 10 000 лева. Печалби от 10 000 лева зарадваха и  Илия Илиев от град Добрич от билет “Американски долари“, Вартан Ходжоян от град Бургас   от билет “Кеш Кръстословици 2“, Кръстьо Калов от град Дългопол от билет “Златните пирамиди за милиони“ и Петър Маринов от град Разград от билет “Супер Лото + 2017“.

Късметлията Григор Ленчев от град Пловдив си спечели страхотната сума от 5000 лева от онлайн играта “Египетско съкровище“. Щастливците Ивелина Иванова от град Левски, Янко Желязков от град Варна, Янаки Пейчев от град Пловдив и Теодора Лана от град Бургас познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и повишиха бюджета си с по 5000 лева. Айля Люмер от село Скалище и Румен Миланов от град София откриха по 11 думи в билет “Кеш Кръстословици 2“ и ще харчат по 5000 лева. Билет “Златните пирамиди 5“ зарадва с печалби за същата сума лева Атанас Хаджиев от град Златоград и Мехмед Гюлянлиев от град Никопол.

Чекове за печалби от 5000 лева ощастливиха и Диньо Сивчев от град Стара  Загора от билет “Двойно кафе“, Иван Иванов от село Пет могили от билет “Околосветско пътешествие“, Боряна Кирова от село Селча от билет “Лото + 2017“ и Цветан Николов от град Плевен от билет “Супер Лото + 2017“.

Не пропускайте шедрото шоу, в което пари при късмет отиват, и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.