Не пропускайте десети епизод от втори сезон на българската историческа сага тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

Членовете на семейство Вълчеви ще изпаднат в патови ситуации в историческата сага “Дървото на живота”. В епизода на българския сериал тази вечер по NOVA Йордан получава заповед от ВМРО да освободи от затвора на всяка цена комитата Таню, но подполковникът не е забравил за прегрешенията и неприязънта на арестувания революционер към неговото семейство. Дали ще се подчини и приеме задачата, въпреки че отмъщението на Таню може да се стовари върху неговия брат Илия?

Самият Илия също ще попадне в ситуация без изход, когато банкерът Хаджиконстантинов прояви интерес към плана му за добив на злато и поиска да овладее новосъздаденото минно дружество. За да избегне това, Илия ще предприеме опасни машинации зад гърба на майка си и братята си. Какво са неговите замисли?  

Плановете за забогатяване на Илия не остават скрити от погледа на Личката, не без помощта на изпълнената с омраза и завист към Вълчеви слугиня Цветана. Началникът на полицията ще използва ресурса на полицията за собствените си цели, но дали ще се намери някой, който да се противопостави на терора му?

Не пропускайте десети епизод от втори сезон на българската историческа сага “Дървото на живота” тази вечер от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA.