Появата на новата учителка по философия изправя героите пред сериозни изпитания

Новият епизод на "Не така, брат!" идва с неустоими предложения, много ревност, сблъсъци и разкриване на една дълбока тайна. Какво ще разклати любовните отношения за всички двойки в сериала? Разберете в най-новия епизод на "Не така, брат!".

Мишо изпитва несигурност на любовния фронт, защото му се струва, че неговата любима Блага постоянно му отправя критики. Във всяка дума на любимата си той чува намек и все повече започва да се притеснява, че краят на връзката им наближава. Реални ли са терзанията му и наистина ли Блага е разочарована от него?

При другата двойка - Дидо и Беатрис, отношенията също са сериозно разклатени, защото в годината на своето дипломиране, Дидо показва нехайно отношение към изпитите, които му предстоят. Това провокира Беатрис да му постави ултиматум – той трябва да повиши успеха си и в замяна ще може да се радва на всички блага, които му предоставя тяхната връзка. Сериозността на ситуацията мотивира Дидо и той изкарва отлична оценка при красивата нова учителка по философия – Тодорова, което ще даде допълнителен повод за ревност на Беа.

Оказва се, че Тодорова, в чийто образ виждаме Ванеса Георгиева, добре позната на феновете от уеб комедията "Апартамент 404", сериозно ще разклати отношенията на героите в сериала.  

Докато двамата братя се борят за любимите си, една голяма и отдавна криена тайна от страна на преподавателите Дочев и Велева, ще излезе наяве. Появата на Тодорова, ще обърка тотално отношенията между Велев и Дочев, защото Велева среща конкуренция в лицето на младата си колежка. А всичко това е провокирано от действията на Дочев – той се впуска да изготви тренировъчна програма на Тодорова и това няма да се изтълкува добре от Велева.

Чувствайки се застрашена, Велева решава, че ще премине границата, която сама бе наложила в романса с учителя по физическо и ще даде воля на чувствата си. Точно в този момент, обаче дъщерята на Дочев – Блага, се появява и разбира за тайната им връзка.

Ще се разделят ли Мишо и Блага? Има ли бъдеще връзката между Дочев и Велева? Ще успее ли Беа да мотивира Дидо и той да започне да мисли за бъдещето си? Новият епизод на "Не така, брат!" разкрива тайните във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.