Колоритната участница в състезанието за професионални готвачи сподели за емоциите от преживяното в “Събуди се”

"От шеф Ангелов и всичките шефове в Hell’s Kitchen България можеш да научиш страшно много неща. Сред останалите участници имаше и много добри хора, но имаше и такива, които се стремяха към победата на всяка цена. Докато за мен победата беше да уча нови неща. След като видях, че няма вече какво да науча, просто се предадох и си казах “стига толкова”, сподели Гичка пред Лора Крумова в “Събуди се”. Колоритната участница в състезанието за професионални готвачи приключи своето участие във формата тази седмица, класирайки се на седмо място.

“Започнах да готвя във фурната на моите родители, когато бях на 15-16 години. Работех само нощна смяна. От малка имах желанието да се докосна до тестото, когато гледах майка ми. Трепериш над него като бебе. Не е лесна работа.”, разказа Гичка.

“Никога няма да кажа, че мога всичко, защото човек се учи, докато е жив. Благодарна съм на майка ми и баща ми, че ме научиха да се трудя”, разкри участницата в Hell’s Kitchen България

“Няма да отварям свой ресторант засега. Това ще стане след много време, когато придобия много знания и опит. Със сигурност в моето заведение ще се предлага традиционна българска кухня.”, сподели тя по повод на бъдещите си планове.

Какво още разказа Гичка за любовта си към кулинарията и своя живот, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте седмицата на  големия финал на Hell’s Kitchen България от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.