Участникът в риалити състезанието за професионални готвачи разкри пред "На кафе" подробности за себе си

“Честно да си кажа, влязох в Hell’s Kitchen България, защото имах нужда от шок в живота си. търсех някаква драстична промяна, за да ме изкара от ежедневието и да започна да си задавам някакви въпроси като какво смятам да правя с живота си, след като “ударя” 30 години. Да си направя някакъв план, да си изясня приоритетите и да разбера от какво да се лиша”, разкрива Филип Спасов  пред камерата на репортера Александър от "На кафе".

“Искам да се науча защо трябва да знам да казвам “не”, което ми е трудно. Обичам да се харесвам на повече хора от малък. Това ми е проблем, защото се ангажирам с прекалено много неща”, разкри участникът в кулинарното състезание за професионални готвачи.

“Животът ме е научил да съм много дебелокож и да не се влияя. Ако стане нещо лошо в живота ми, много бързо се старая да го отхвърля. Не позволявам на каквото и да е да ме сломи

На сцена, пред клиента, в професионален план ти не може да си слаб.  Ти не бива да излъчваш некомпетентност, не може да излъчваш слабост и да излъчваш паника. Ако не излъчваш увереност, хората около теб ще се разпаднат.”, смята Филип.

Кой е по-страшен – шеф Ангелов или френските шеф готвачи и какво още разказа Филип за живота си извън кухнята, гледайте във видеото от “На кафе”.

Не пропускайте седмицата на  големия финал на Hell’s Kitchen България от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.