Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Силни емоционални трепети и изненади очакват приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Дани е развълнуван за пътуването и най-вече за предстоящата си среща с Лора. Неочаквано съдбата ще му скрои лоша шега, когато открива, че двамата с Митко са си разменили раниците и трябва да се върне в квартирата. Ще успее ли Дани да стигне навреме до летището?

Изненада очаква и Филип, когато изненадващо в клуба се появява Меги и му заявява, че е развалила годежа си. Как ли ще посрещне той тази новина?

Марио се изправя пред нови проблеми. След като се е разплатил с лихварите, дали ще успее да оправи сметките си и с казиното. На всичко отгоре Джулия му е бясна и иска обяснение къде е бил през нощта. Ще се окаже ли това капката, която да прелее чашата на нейното търпение?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY