От 1 ноември абонаментната услуга за спортно съдържание ще бъде интегрирана в продуктовата гама на мобилния оператор

От днес абонаментната услуга на Нова Броудкастинг Груп – PLAY DIEMA XTRA, която осигурява пълен достъп до спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, ще бъде интегрирана с избрани от Теленор абонаментни планове или като допълнителен пакет за абонатите на компанията. По този начин услугата PLAY DIEMA XTRA ще може да достигне до още повече  потребители от цялата страна, което е част от стратегията на Нова Броудкастинг Груп да предлага богатото си спортно съдържание в партньорство с всички телеком оператори.

"Партньорството с Теленор е доказателство за големия интерес към PLAY DIEMA XTRA от страна на пазара на телекомуникационни услуги в България. Това е и поредно признание за успешното развитие и модерната визия на платформата, която трасира бъдещето на телевизията и комбинира най-доброто спортно съдържание от цял свят с най-модерните технологии за достъп до видео съдържание на всички устройства и навсякъде, където потребителят реши да гледа – включително и по време на пътувания в рамките на ЕС", коментира Димитър Радев, директор "Разпространение на съдържание и нови платформи" в Нова Броудкастинг Груп.

PLAY DIEMA XTRA осигурява ексклузивен достъп през компютър, мобилен телефон и таблет до богатата спортна програма от пакета DIEMA XTRA, в която се включват: Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига, Kупа на България по футбол, Английската Висша лига, Купата на Футболната Асоциация, Купа на Лигата на Англия, Купата на Германия по футбол, Националната Баскетболна Асоциация (NBA), Лига Ендеса, Формула 1, боксови гала вечери и още много първокласно спортно съдържание. Така вече и клиентите на Теленор ще могат да гледат навсякъде и по всяко време съдържанието на каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, на предпочитаното мобилно устройство или компютър в HD качество, без да е необходимо да имат договор с друг доставчик на платена телевизия. Приложението е налично за устройства с операционните системи Android и iOS.

За клиентите на Теленор услугата е достъпна след активация в мобилното приложение MyTelenor и регистрация на адрес play.diemaxtra.bg.

PLAY DIEMA XTRA е достъпна от всяка точка в България и може да се ползва както през WiFi, така и през мобилна 3G/4G мрежа. Повече информация за услугата може да намерите на http://play.diemaxtra.bg.