Младият програмист Сам създава своя дигитален шедьовър AISHA

Възможна ли е любовта между хора и роботи, и докъде би стигнал човек, за да постигне целите си са само част от въпросите, които повдига хитовият уеб сериал “Моето виртуално гадже“. Първият епизод на научнофантастичния трилър във Vbox7.com разкрива как отхвърлянето може да бъде катализатор за създаването на гениални творения.

Премиерната серия на суперуспешната уеб поредица ще запознае потребителите на Vbox7.com с главният герой в поредицата Сам. Той е млад, амбициозен, гениален, но изключително самотен разработчик на приложения, работещ във Future Lens. Единственият му приятел е арогантният наркопласьор Сиду, с когото нямат нищо общо. Ден преди първата му голяма презентация в компанията, Сам е изключително притеснен и намира нужното спокойствие, разглеждайки снимки на мечтаната жена - красивата му колежка Крити. Неочаквана хакерска атака от мистериозната Мая внася смут.

Опитът на Сам да представи новото си приложение е осуетен от собственика на Future Lens Сид, който с жестокото си поведение успява да си припише постиженията на младия гений. Разочарован и гневен, Сам създава своя дигитален шедьовър - програма с изкуствен интелект, която нарича AISHA. До какви опасни ситуации ще доведе изумителното изобретение, не пропускайте да разберете в “Моето виртуално гадже“.

В уеб продукцията, лицензиранa от Arré, участват изключително талантливи актьори. Сред тях е известният продуцент и изпълнител Рагху Рам, който се превъплъщава в образа на Сам. Прекрасна роля прави и младата актриса Нимиша Мехта, която потребителите ще гледат като AISHA. Не пропускайте да проследите модерната приказка за виртуалната любов в премиерния за България сериал.

Може да следите “Моето виртуално гадже“ всеки понеделник във Vbox7.com.