Историята в документалното риалити днес от 17.00 ч. по NOVA

“Съдби на кръстопът” тази събота по NOVA ще припомни на зрителите историята на един конфликт между майка и дъщеря. Едва на 16 години Ралица забременява. Неочакваното събитие преобръща живота на цялото семейство и води до драматични последици. Майката на бременната тийнейджърка е на 39 години и отглежда двете си деца сама.

Вестта, че дъщеря й е бременна на 16, идва за Димитрина като гръм от ясно небе. Тя самата тъкмо си е намерила приятел и го е поканила да живеят заедно с децата. Смятала е най-сетне да отдели малко време и за своя собствен личен живот. Затова майката не е в състояние да разбере дъщеря си и дори се опитва да я убеди да махне бебето, докато още има тази възможност. Ралица обаче остава непреклонна - тя иска да задържи детето и си представя светло бъдеще за него.

Димитрина поставя ултиматум на дъщеря си - или прави аборт, или изчезва от къщата ѝ. Малката е в абсолютен шок, потресена е, че нейната майка е готова да я изхвърли на улицата. Отчаяна и предадена от семейството и от бащата на бебето, Ралица се опитва да подреди живота си наново. Битката е твърде тежка за едно толкова малко момиче и иска непосилни жертви...

Какво ще се случи с бременната Ралица, гледайте в “Съдби на кръстопът” от 17.00 ч. по  NOVA.