Актьорът Калин Врачански разкри интересни факти от снимките и сюжета на първата българска коледна комедия

Броени часове преди кино премиерата на първата българска коледна комедия "Smart Коледа" предаването "На кафе" се срещна с харизматичния актьор Калин Врачански, който влиза в ролята на дясната ръка на Дядо Коледа - Работливко. 

"За първи път се прави подобен филм като "Smart Коледа". Беше много интересна работата по него и тази с Кръстьо Лафазанов като актьор. Имах възможност да застана пред камерата с него и беше изключително вълнуващо за мен"- разкри актьорът. 

Освен него зрителите видяха и Константин Гергинов, който играе Марти в "Smart Коледа". Двамата с Калин пожелаха на всички хора да прекарат коледните празници с любимите си хора.

Във филма участват още Кръстю Лафазанов, който се превъплъщава в образа на Дядо Коледа, Стефания Колева, Станислав Пеев, Радослава Неделчева, Константин Икономов и още много млади и обещаващи актьори. Поли Генова и Орлин Павлов пък имат специално участие във филма.

Ще спасят ли елфите Коледа, какво е елфбук и кой помага на дядо Коледа да отслабне, ще стане ясно от 30 ноември по кината.

Филмът се разпространява благодарение на Лента и е продуциран от филмова компания "Джули Марули Ентъртеймънт" съвместно с "Ветрогон" и подкрепата на Национален филмов център.

"Smart Коледа" е поредната българска кино продукция, която се реализира с подкрепата на NOVA като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.