Това е 14-ят милионер за годината благодарение на щедрите билети и игри

Румен Василев от град София спечели 1 000 000 лева от Национална лотария. Късметът му се усмихна с печеливш билет “Американски долари“ на един от щандовете на Национална лотария в София. Захари Бахаров му връчи чек за голямата сума в предаването на 1 декември по NOVA. Така късметлията стана четиринадесетият милионер за годината от игрите на Национална лотария.

Румен е редовен играч и често изпробва късмета си на щанда в магазин „Фантастико“ в квартал Люлин 6. В късметлийския ден решава да изтегли един от любимите си билети, без въобще да подозира, че ще стане най-новият милионер на България. Минути по-късно директно го проверява на щанда и на екрана се изписва сумата от 1 000 000 лева.

“В първия момент не можах да асимилирам какво се случва. Почувствах радост“, разказва с вълнение късметлията. Румен е на 63 години. Занимава се с изграждане на водопровод.

„Пожелавам на всеки, който си купи билет, да има късмет“, казва Румен. С част от парите милионерът ще си купи собствен апартамент. Планира да отиде и на екскурзия в Барселона.  

Не пропускайте шоуто на Национална лотария всяка събота от 19.30 ч. по NOVA.