Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Васил Стойчев финишира първи в играта “На крачка от късмета“ и се поднови със страхотен автомобил Fiat Tipo в шоуто на 1 декември по NOVA. След сладката победа късметлията веднага се настани в новата си придобивка заедно със своята дъщеря. “Новото си е ново. Досега не съм имал чисто нова кола. Чувствам се превъзходно и още не мога да повярвам“, каза с вълнение Васил. Той прекрачи финалната линия на пътеката благодарение на монети с номера 2, 12, 10 и 3. Васил изпита невероятните емоции в шоуто благодарение на билет “Silver & Gold“.

Сейфовете на Национална лотария се погрижиха за бюджета на Венцислав Венков от Перник и Мария Рангелова от Пловдив. И двамата участници стартираха играта с по един символ “Х“. Венцислав успя да си натрупа 8000 лева. Неговата опонентка Мария отвори само един сейф с парична печалба от 10 000 лева, а след това отново попадна на хикс и така прекрати участието си. Захари я изпрати с намалена наполовина печалба от 5000 лева. Венцислав отиде пред златните сейфове с желанието да утрои своята печалба. Той избра сейф номер 2, където имаше “Х“. Участникът предпочете да не рискува с избор на нов сейф и се отказа с 8000 лева. Ще използва печалбата за ремонт на апартамента си.

Латинка Найденова получи шанс да изпробва късмета си за изумителните 2 400 000 лева в играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Тя изтегли картата с най-голямото число и директно отиде на финала. С “Колелото на късмета“ определи, че ще играе за 500 000 лева.

В началото на играта късметлийката разказа на Захари, че ако спечели по-крупна сума, ще пътува. “Много обичам да пътешествам, така че, със сигурност бих си направила доста по-далечни и екзотични пътешествия“, каза Латинка.

Тя започна уверено и с три правилни предположения си спечели сумата от 20 000 лева. Петата сфера изненада участничката с пътуване. Там я очакваше бонус печалба, благодарение на която ще се наслади на 5-дневна почивка за двама в Париж. Латинка продължи играта си, като си спечели още 5000 лева, но след това сгреши. Участничката предпочете да не рискува и си тръгна с 25 000 лева.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.