Даниел Бачорски влиза в образа на студентa Мишо

Даниел Бачорски, собственик на "Бонанза – Бачорски" влиза в "Шеф под прикритие", за да провери спазват ли се стандартите на компанията, която създава през 2008 г. Фирмата се занимава с професионално почистване на обекти от всякакъв калибър – от будки за вестници, през частни домове, магазини, търговски обекти и банки. Бедно детство, нищета и хъс за успех – това е рецептата за успеха на Даниел. Започва бизнеса с брат си, без начален капитал – с една кола, тип „баничарка“ и прахосмукачка. 11 години по-късно за компанията работят 300 човека. С развитието на фирмата, Даниел се отдалечава от оперативната работа, но преценява, че е време да се върне там, откъдето е започнал, за да проследи какво се случва в собствената му фирма.

Бачорски влиза в образа на Мишо – завършил студент, никога не работил, мамино момче. Преобразяването е пълно до последния детайл – брада, дълга коса, дори бинт, който да прикрие татуировката на ръката.

Истински човешки истории в "Шеф под прикритие"

В първия ден Мишо влиза на инспекция в обект на голям корпоративен клиент. В работата го въвежда 71-годишната Данаила. Дребната жена не пропуска и най-дребното боклуче на пода, танцува с четката и си представя, че коси трева. Работата, която възрастната жена извършва с тежката почистваща машина, кара Даниел да вземе решение за закупуване на машини, които не изискват механичен подем.

Вторият ден отвежда „новия“ работник в частен апартамент за почистване след основен ремонт. Отговорник за обекта е 26-годишният Иван, който поема цялата работа и оставя Мишо да се възползва от него. Иван е момче, което е минало през много трудности, но се е взело в ръце, посещава вечерно училище и изкарва честно прехраната си, с което печели уважението на шефа си.

Голямото предизвикателство идва с третия ден под прикритие, когато Мишо трябва да вземе участие в почистването на голям столичен нощен клуб. От салфетките по пода, до тоалетните, всичко светва под ръцете на 47-годишната Евелина, която освен високите стандарти на компанията, пази и най-ценните човешки качества.

Взривоопасен се оказва четвъртият ден, когато проверката на Даниел на работата в столичен МОЛ разкрива сериозни проблеми. Безотговорната работа го изкарват от равновесие и той разваля прикритието си.

На петия ден Даниел Бачорски вика всички обучавали новия работник при себе си. Каква е преценката му за работата, какви изненади и какви промени е предвидил, не пропускайте да проследите във финалния, изключително емоционален и откровен епизод на "Шеф под прикритие" днес от 21.00 ч. по NOVA.