Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Една невероятно лоша новина, която може да промени живота им, достига до приятелите в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA получават известие, че ще бъде съборена сградата, в която живеят. Те обаче не му обръщат внимание, понеже си мислят, че е майтап, а и са прекалено заети с подготовката на купона за рождения ден на Кети, но и там се появяват неочаквани спънки. Наистина ли ще съборят сградата на квартирата? И ще успеят ли да зарадват Кети, или тя отново ще  бъде разочарована?

Проблеми ще има и Теди, която се опитва да наложи дисциплина в балета си и глобява танцьорките.  Няма ли обаче това да има неочакван ефект върху работата им?

Зара също е в незавидно положение и продължава да страда по Митко, след като е разбрала за неговите чувства към Лора. Неочаквана покана може би ще промени живота ѝ.

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY