Гледайте хитовия риалити сериал тази вечер от 23.30 ч. по NOVA

Сянката на раздялата е надвиснала над приятелите в “София – Ден и Нощ”. След като става ясно, че общината иска да събори квартирата им, Лора предлага на Дани да си потърсят своя квартира. Други от съквартирантите също мислят да последват примера им. Реакцията на Коко не закъснява в епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA. Той е решен да купи голям апартамент за всички, но откъде ще намери пари, за да го направи?

Христо научава, че скоро ще може да разполага с обезщетението си, когато получава изненадващо бизнес предложение. Това го поставя пред дилема - дали да го реализира, или ще се откаже от мечтите си, за да сбъдне тези на дъщеря си Кети?

Радо не успява да отмени сватбеното си пътешествие до Париж, затова решава да измисли друг вариант, за да не изгуби парите, които е инвестирал в него – прави примамливо предложение на Михаела. Какъв ли ще бъде нейният отговор?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 23.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София– Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY