Припомнете си как моделът се справи с 50 глави едър рогат добитък от 18.00 ч. по NOVA

Моделът Катрин Вачева се сбогува с бляскавия си живот и щурмува селото, където не силиконът, а селският труд краси човека. Как се случи това, зрителите ще си припомнят в епизода на риалити експеримента „Мис Пепеляшка” тази неделя от 18.00 ч. по NOVA.

„Най-сексапилен модел на България” и „Мис Силикон” са част от титлите, с които известната брюнетка може да се похвали. Освен у нас, тя има опит като модел в Япония, Италия, Гърция и Турция. Смело застава и пред телевизионната камера – била е телевизионна водеща и дори получава епизодична роля във филма “Слънчево”.

Сега обаче миската получава главна роля и то във филм с неочакван сценарий. Началото ще бъде обещаващо, но не и продължението. От заможна семейна къща в Берковица тя ще се озове във фамилната ферма в село Балювица, където ще подкара „истинско Lamborghini”, ще се изправи срещу 50 броя едър рогат добитък, ще вдига касетки вместо гири и най-стряскащото – ще научи как се прави клизма на крава.

И докато селската работа ще накара Катрин да се кръсти, задължителните елементи на луксозния живот ще причинят на другата героиня – леля Пепинка, не по-малък стрес. Тя ще се изправи пред предизвикателства от съвсем друг вид – ще се качи на високи токчета за един специален танц и ще разбере, че добрата фигура иска не мотика, а фитнес.

Ще се окаже обаче, че домакинята от село Бальовица също крие престижна титла – „Мис Гимназия”. Може би затова суетата и взискателността няма да ѝ бъдат чужди – след часове в салона за красота отражението в огледалото ще я накара да възкликне единствено „Ужас”.

Какво се случва, когато „Мис Силикон” и „Мис Гимназия” разменят местата си? Ще издържат ли докрай на предизвикателствата и какво ще си кажат при срещата лице в лице? Отговорите в „Мис Пепеляшка” тази неделя от 18.00 ч. по NOVA