Припомнете си приключенията на Доника Стефанова и Милена в риалитито днес от 18.00 ч. по NOVA

„Мис Пепеляшка" тази неделя по NOVA разменя местата на жена, живееща в една от най-екзотичните дестинации в България – монтанското село Мърчево, с момиче за един милион, завърнало се от Малдивите.

Доника Стефанова, позната като „Мис Милион" заради печалбата от Национална лотария преди няколко години, приема предизвикателството да отпътува до Мърчево – приказката на Северозапада. Наскоро завърналата се от Бали и Малдивите мис е студентка „Бизнес администрация" в София.

Другата участничка в риалити рокадата е 37-годишната Милена, чието семейство се изхранва от животновъдство. Сърцатата жена е отгледала две деца, а в момента е приемна майка на сираче.

В драматичния епизод на приказното риалити деликатната мис трябва бързо да забрави за слънчевите екзотични дестинации и буквално да се потопи в битовите реалности на село Мърчево и работата в обора. Финансовата принцеса ще трябва на практика да научи как млякото стига до хладилника, а агнешкото до фурната.

Ще успее ли Камелия Воче да научи Милена колко е важно една жена да се грижи за себе си, а Наско Месечков да я накара да полети с танците? Ще успее ли златната СПА терапия да отключи заспалото женско самочувствие на Милена? Не пропускайте отговорите и следващата интересна размяна в епизода на „Мис Пепеляшка" днес от 18.00 ч. само по NOVA.