Полезните протеини са ключовите съставки на рецептата за вечерта

След като в епизода вчера Емануела Толева  взе максимума от 40 т., днес надпреварата става още по-ожесточена и в битката влиза следващият амбициозен участник за седмицата – Енджи Касабие, диетологът на звездите.

„Менюто ми ще бъде здравословно като на пациентите ми. Прясна риба от Гърция, доста зеленчуци и плодове, авокадо. Ще използвам също протеинов ориз, протеинова паста и протеинови бисквити“, споделя Енджи.

Уютна вечеря с Емануела Толева в „Черешката на тортата“

Енджи започва своя пазар от „Халите” в София с пресни плодове и зеленчуци, боб мунг, цайлонска канела на пръчки и черен пипер. Тя ще приготовя ястията в професионалната си кухня за диети. 

Здравословна и безалкохолна седмица в „Черешката на тортата“

Салата с японски боб и черна леща. Нар, сушен домат, мента, боб мунг и леща са част от екзотичничните предястия, с които Енджи ще изненада своите гости. А нахут, лешник и чесън са част от съставките на вечерята.

С какви здравословни напитки за подобряване на храносмилането стартира вечерята, какво съдържа специалният десерт, с който Енджи ще почерпи своите гости и каква е  изненадата, която им е подготвила, ще видите тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.