От 1 юли водещите на централните новини ще представят акцентите от деня в 19:00 и в 22:00 часа

От 1 юли зрителите ще имат възможност да гледат лятното издание на късната емисия на Новините на NOVA с начален час 22:00 ч.

Двойна доза новини и две срещи с водещите екранни новинарски двойки на NOVA очакват зрителите в праймтайма на телевизията - в 19.00 ч. и в 22.00 ч. от понеделник до петък. Ани Салич и Николай Дойнов, Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще представят в ефира актуална информация и обобщение на най-важното от деня.

Като предпочитан източник на информация, Новините на NOVA не спират да следват ритъма на зрителите, а промяната на часа е свързана с динамиката на събитията в делничните дни през летните месеци.

Новините на NOVA са най-използваният източник за информация, а NOVA е брандът, който се радва на най-голямо доверие сред частните телевизии в България. Това показа традиционният годишен анализ Digital News Report на Института за изследване на журналистиката “Ройтерс” към Оксфордския университет. Според проучването nova.bg е най-силният онлайн канал за достоверна информация.

 Новините на NOVA можете да слушате и по Радио NOVA NEWS , а подробности можете да намерите на сайта Nova.bg. Следете Новините на NOVA и на официалната им Facebook страница