Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на телевизионната игра „Семейни войни“, гледахме отново играта на семейство Ансамблови и семейство Савови.

Това бе пето поредно участие на семейство Ансамблови и голямата въпросителна бе дали те ще успеят да станат петкратни шампиони в играта и да се присъединят към галерията на славата на победителите в „Семейни войни“.

Играта започна добре за отбора на Ансамблови и те спечелиха първия рунд. Савови обаче се върнаха в играта и грабнаха точките във втория.Третия и четвъртия рунд обаче Ансамблови показаха, че не случайно са стигнали до тук и спечелиха играта с 355:220 точки.

В „Бързи пари“ Ансамблови събраха 201 точки и спечелиха още 4000 лв. от това предаване и бонус от 5000 лв. за петте си поредни победи.Така те си тръгват с общо 17 000 лв. от играта.

Тази вечер ще видим отново играта на семейство Шишкови и отборът на семейство Братухчеви. Дали Шишкови ще успеят да грабнат победата или Братухчеви ще ги препънат, ще разберем в „Семейни войни“ тази вечер от 18.00 ч. по NOVA.