Детективите в панела ще имат право да зададат един въпрос, а от зрителите зависи кой участник ще свали маската си

„Тази вечер даваме старт на един страхотен формат, с много конспирации, много мистерии. Всичко наистина е обвито в страхотна мистерия. България е четвъртата държава, в която ще се излъчва тази продукция, след Корея, Америка и Германия. Доколкото знаем в Германия този формат се е превърнал в най-гледаното шоу в историята на немската телевизия“, разказва Димитър Рачков в студиото на "Събуди се".

„Но в България има нещо ново – за първи път форматът ще се излъчва на живо“, допълва Зуека.

„Има 16 участника, а ние подписахме изключително строги договори за конфиденциалност с големи неустойки. Така че дори не искаме да разбираме кои са те. Нямаме право да ги пипаме, да разговаряме с тях. Те също са подписали договори за конфиденциалност. Семействата им не знаят, че участват. Всяка събота биват докарвани до лайфа маскирани, дори шофьорите няма да знаят кого возят. Всеки участник пристига отделно и се гримира в отделно помещение и под строга охрана. Ако иска да каже нещо, пише на лист това, от което има нужда“, разкриха водещите.

Влади Априлов: „Маскираният певец“ е една голяма мистерия

„За нас предизвикателството е голямо. В шоуто има детективски панел, а не жури. Съставен е от Гала, Герасим Георгиев-Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева, които ще трябва да разпознаят кой се крие зад маските. Всеки от участниците сам избира песента, която да изпее. И не е най-важното нещо да се постави оценка на гласовите му възможности, а да се познае кой е той. Детективите имат право да му зададат само един въпрос, без да използват имена. Зрителите гласуват и от техния вот зависи кой участник в края на шоуто ще свали маската си.“

Мария Илиева, Гала, Ники Кънчев и Герасим Георгиев-Геро ще са детективи в „Маскираният певец“

„Между маскираните участници ще има двубои, а зрителят ще решава, кой да отпадне в отделните двубои. Всеки лайф четиримата спечелили продължават, а четиримата отпаднали се състезават до свалянето на маската на един от тях в края на предаването. Целият сезон е три месеца. Предаването се прави от същия екип, който прави „Като две капки вода“. Костюмите са дело на Кремена Халваджиян и нейният екип и са невероятни.“

Ако вече нямате търпение да се впуснете в предизвикателството на новото шоу „Маскираният певец“, не пропускайте премиерата на мистериозното музикално шоу на 14 септември от 20.00 ч. по NOVA.