Първото си интервю след „Маскираният певец” актьорът даде в „Здравей, България”

Падна още една Маска в предаването „Маскираният певец”, което продължава да приковава вниманието на зрителите. Епизодът в събота е гледан от почти половината от цялата зрителска аудитория. В края самоличността си трябваше да разкрие Рицарят.

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

Развръзката предизвика фурор както у детективите от панела, така и у зрителите, защото повече от изненадващо за всички под Маската се оказа Димо Алексиев. Ето какво призна той в студиото на „Здравей, България”.

„Странно е малко, защото хората се променят, гласовете се променят. Понякога, ако техниката не е добра, те се изтъркват, свършват се. Гласът е много интересен инструмент и подлежи на промяна. При всички случаи пеенето не е основно изразно средство на актьорите. И като се изправим срещу някакви огромни гласове, каквито има в шоуто, е малко обезкуражаващо. Но човек, ако има ясна представа за възможностите си, казва „Аз мога да изпея това и това. Не трябва да се хвърляш в нещо, което не е във възможностите ти”, споделя актьорът.

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

„От близките ми имаше разни хора, които бяха почнали да надушват нещата. Нещо им беше щракнало някъде, нещо в жестовете. Костюмът беше много горещ. Аз горе-долу се ориентирах на сцената, въпреки че се опитваха да ме водят. Но практиката беше масово да бъдат водени хората, защото зад сцената има доста препятствия, в които можеш да се оплетеш и да паднеш”, разкри Димо Алексиев.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

Дали има подозрения кои са другите участници в „Маскираният певец” и кой е неговият фаворит, можете да видите във видеото от „Здравей, България”.

Маската на Рицарят е третата, която бе разкрита. Остават още 13 невероятни персонажа, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота (05.10) от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.