Енчо Данаилов (Бате Енчо) талантливо се укриваше под маската на Звездата

Близо милион зрители са гледали кулминацията на шоуто „Маскираният певец”, когато Маската на Звездата падна.

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

„Да се танцува с Маска е доста необичайно, но за мен не е, защото аз съм куклен актьор. И в Държавния куклен театър в Пловдив имахме няколко спектакъла, които бяха с маски. А и моят дипломен спектакъл се казваше „Пикник на бойното поле” и беше с големи маски. Има си техника и тънкости, важното е дишането”, споделя Енчо Данаилов.

Джулиана Гани е разкрита в мистериозното шоу „Маскираният певец“

„ В шоуто това не е маска, нарича се маскот, защото е цял костюм. Имах много добра лична асистентка, която ме водеше за ръчичка и ме предупреждаваше за стълбички. Участието ми в шоуто беше абсолютна тайна и никой не знаеше. Казвах, че съм на работа, което е обичайно за мен. Понеже съм криейтив мениджър на парк „Боби и Кели”, така че за мен не беше толкова сложно”, признава Звездата.

Маги Халваджиян – от кухнята на „Маскираният певец“

„Това му е интересното на шоуто, че не знаеш кой е под маската. Моите усилия бяха не да разгадавам кои са участниците, а аз да се прикрия и най-важното беше да се науча малко да пея. В театъра сме пели много, но там са предимно хорови изпълнения. Но сега отново ходих на уроци”, разказва Бате Енчо.

Нови осем участници в „Маскираният певец“

„Хората гласуват за това, което им харесва в момента. А участниците гледат да се представят възможно най-добре. Според мен печелившият участник трябва да може да пее и да се преправя. Аз имам много специфичен тембър и Геро първи се усети”, призна Енчо Данаилов.

По какво са разпознали Бате Енчо хората в коментарите, можете да видите във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.