Филип Аврамов-Фицата разкри безпрецедентните мерки за сигурност в „Маскираният певец” в студиото на „Здравей, България”

Филип Аврамов гостува в студиото на „Здравей, България”, за да разкаже за впечатляващото си участие в шоуто „Маскираният певец”. Той даде всичко от себе си на сцената със запомнящото се изпълнение на хита Let’s twist again на легендарния Chubby Checker, но публиката предпочете изпълнението на Лъва.

Поредната известна личност слезе от сцената на „Маскираният певец“

„За мен това предаване беше много хубаво, защото бях абсолютно анонимен. Само Ники Кънчев в един момент ме „надуши”, но за кратко. Ако се бях задържал още в шоуто, щях да го заблудя и него. Но не се знае, защото за първи път се случва такова нещо. Шоуто е премиерно за България, не знаеш как ще реагират хората”, сподели актьорът Филип Аврамов.

Бате Енчо – ярката Звезда от „Маскираният певец“

„Егото на актьора няма връзка с това шоу. Ако не те познаят, значи си успял. Тук е обратното – иска се да бъдеш анонимен, никой от екипа не говори с теб, реално си оставен на абсолютно спокойствие в една гримьорна”, разказа Бикът.

Бате Енчо: Печелившият участник в „Маскираният певец” трябва да може да пее и да се преправя

„Във вкъщи ме познаха веднага, нямаше как да скрия. Но аз отричах до последно, защото шоуто има много твърди каузи. Аз за първи път чета такъв договор. Направо леко ми се изправи косата отдясно, запазването на тайната е много важно”, заяви Фицата.

Още една знаменитост в „Маскираният певец“ е разкрита

„Има генерална репетиция за шоуто. Взимат те към три часа и продължава до към десет. Реално цял работен ден. Има си палатки, в които можеш да влезеш и да си свалиш маската, ако ти се допие вода по време на лайф предаването. Освен това на лицето имаш една "скиорска" маска, за да не ти видят лицето и косата. В тази палатка има и вентилатори, които много помагат, защото е доста жега в костюма. Направо невероятно са направени тези маски, имат си всичко”, разкри тайни от бекстейджа Филип Аврамов.

Лесно ли е да падне Маската на Рицаря? Говори Димо Алексиев

„Изборът на песен беше много труден, защото съм избирал само такива, които не са лесни за мен. Трябва да скриеш, че си ти. Така че всичко трябва да бъде анти личността ти. И голямо лъжене пада. Костюмът не съм го избирал аз. Имаше интервюта-разпити, в които разказах какво съм аз и така са ми избрали маската”, признава актьорът.

Тайните падат в „Маскираният певец” – Как се правят костюми за милиони?

„Конкуренцията е много голяма. Никой не подозираше кой е Рицарят. Лъвът според мен е Албена Михова, но не ангажирам никой с това мнение”, заяви Филип Аврамов.

Димо Алексиев се оказа Рицарят в „Маскираният певец“

Кой е фаворитът в „Маскираният певец” за Фицата, можете да видите във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.