Актрисата играе най-добрата приятелка на Кера в сериала

Актрисата Илиана Коджабашева е специален гост в „На кафе”. Зрителите на NOVA я познават добре от сериала „Пътят на честта“, където играе най-добрата приятелка на Кера.

Нови разкрития и истерия в „Пътят на честта“

„В момента не съм в репетиционен процес, така че мога да си позволя да снимам сериал. Аз съм свикнала на високо напрежение и ритъм. И се радвам, че успявам да запазя нужната концентрация и дисциплина. Сериалът много се харесва на зрителите. Има толкова много сюжетни линии и засяга много наболели теми. Има голямо разнообразие на персонажи и това ми харесва. Всеки от тях носи нещо, което рано или късно може да се прояви и в теб самия. Аз отначало бях пробвана за по-отрицателен персонаж, но мисля, че направиха верния кастинг. Аз харесвам героинята си, защото тя е светлият лъч в историята”, разказва Илиана Коджабашева

Нещо гнило в холдинга и нов изход в „Пътят на честта“

„Идеята е, че винаги добрите човешки взаимоотношения могат да възтържествуват. Емпатията, която все повече ни липсва. Просто подадената приятелска ръка, без да чакаш нещо в замяна. Тази липса се отразява все повече на обществото като цяло. Умението да влезеш в обувките на някой друг. Дори да слезеш на неговото ниво. На всеки се е случвало да изпадне в умопомрачение и да му се случат тежки загуби и драми. И винаги е добре да има кой да те изслуша. А това се случва все по-рядко”, заяви красивата актриса.

Истината за любовта и магията в „Пътят на честта“

„Героинята ми е много последователна в живота. Не прави резки движения. Липсва й малко тази ексцентричност, която другите герои имат в изобилие. По-бавно се развива линията й, но е много устойчива. И ще има сътресения. Да видим как ще премине през тях един такъв персонаж, който има такъв добър баланс между емоцията и разума. На мен това ми е основаната задача в живота. Опитвам се да намеря връзката ум-сърце, но все пак съм актриса”, призна Илиана Коджабашева.

Жадувано отмъщение и ново начало тази седмица в "Пътят на честта" по NOVA

Дали Илиана Коджабашева наистина е приютявала хора в дома си в истинския си живот, гледайте във видеото в „На кафе“.