Първото интервю на Валентин Михов след участието му в „Маскираният певец”

Валентин Михов е известен български футболист и футболен деятел. Заемал е позицията президент в Българския футболен съюз и в Професионалната футболна лига. Той се оказа поредната изненада в шоуто „Маскираният певец” и беше разкрит под маската на Бухалът. След оспорван финал с Шапката, Валентин Михов бе принуден да разкрие самоличността си в събота вечер. Последната песен, която той изпя на сцената на най-мистериозното шоу, бе „Мурка” на популярния руски изпълнител Владимир Висоцки. Тази сутрин той е в студиото на „Здравей, България” и споделя първите си чувства след участието си в шоуто.

Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“

„Отношението на хората, прегръдките, целувките… Затова си струваше участието ми. На една от песните, на която ми станаха на крака, бях със сълзи на очите под маската. Аз не очаквах, на сцени не съм бил. Вдигнах средната възраст на участниците. Това не е състезание кой колко може да пее, това е шоу. Бухалът е мъдра птица. Вероятно заради белите ми коси сценаристите така са решили да ми дадат тази маска. Не беше лесен костюм, но екипът беше страхотен. Най-трудно ми беше, че участвах заедно с хора, които могат да пеят, а аз се учех в това време”, сподели Валентин Михов.

Прея: Всяка седмица адаптирах песните си в „Маскираният певец” спрямо това, което хората пишат в социалните мрежи

„След третото ми излизане на сцената, доста приятели ме разпознаха. Визитката също говореше за мен. Аз съм популярен покрай футбола. Но не съм влюбен в себе си. Може би съм запомнящ се с някои песни. Защото вечер, когато сме с приятели, аз винаги започвам с „Девойко, мари, хубава!”. Първа се досети съпругата ми и то след третото ми участие. В събота обичайно играя карти. Нито дъщеря ми знаеше, нито майка ми. Майка ми се е разплакала накрая, когато съм свалил маската. Първият, който ми се обади беше Стефан Милушев. След това и други. Моите приятели се досетиха, но аз мълчах”, разказа Бухалът.

Албена Михова: Рачков не спира с шегите в „Маскираният певец”, а на мен ми идваше да му отговоря

„Едно дете ми е пуснало писмо в пощата. „Бухале, искам да знаеш, че пееш страхотно. Продължавай все така. Направих ти подарък!”. И имам нарисувано едно сърчице. Това трогва. Значи си оставил мъничко нещичко в него. За мен беше удоволствие, че участвам. И то в конкуренция с такива личности, които могат да пеят. Стараех се и направо се подмладих. Но много се притеснявах, все едно излизах на изпит. В живота съм човек без маска. Много съм открит”, призна Валентин Михов.

Какво още сподели за участието си м "Маскираният певец" Валентин Михов, можете да видите във видеото от "Здравей, България".

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.