Актрисата вече няма да се крие под маската на Лъвът

Зрителите на NOVA разкриха още една загадка в „Маскираният певец“. Събота вечер те решиха Лъвът да свали своята маска, под която се оказа актрисата Албена Михова. В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си песен -  Sober на Evanescence. Въпреки емоционалното изпълнение, Лъвът не успя да победи Шапката в решаващия двубой. Актрисата Албена Михова гостува в студиото на „Здравей, България” и разказва подробности от своето приключение в шоуто.

Лъвът напусна големия бал с маски

„Много се забавлявах, докато слушах предположенията на панела. За Кичка Бодурова се заливах от смях. Аз доста си играх с гласа и затова така ги обърквах. Най-вече съм имитирала Жана Бергендорф и те поеха по този път, но после пак се върнаха на Кичка. Най-доброто заблуждение беше Shallow, песента на Lady Gaga. А най-силна се чувствах на Miley Cyrus  песента - Wrecking Ball. Тя най ми отиваше. Важни са песните, мисля, че трябва да има добър подбор. Може да харесваш едно парче, но да не можеш да го изпълниш. По време на шоуто аз смених някои песни, които не ми се получаваха”, призна Албена Михова.

Прея: В „Маскираният певец” пеем и танцуваме сякаш никой не ни гледа

„Митко Рачков не спира с шегите и на мен винаги ми идваше да му отговоря. Имам чувството, че усещаше, но според мен той не ме позна до края. Зуекът отдавна беше разбрал, че съм аз, но не се издаваше. Само продуцентите знаят кой се крие зад маските. Мисля, че и шофьорите също, защото те ни виждаха. И винаги ни взимат от различно място, някой да не ни следи. Всяка Маска си има отделна кабинка, отделен човек се грижи за нея, имаш си хладилник и диванче в стаята. Те ти приготвят костюма и като дойде време излизаш на сцената”, разказва известната актриса.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата

„Лъвът е победител. В съзнанието на хората той трябва да издържи дълго. Не знам как избират участниците – трябва да пееш добре, да правиш шоу, но как хората решават кой да продължи не знам. Може би предполагат, че си някой и затова искат да продължиш. В маската на Лъвът беше много горещо, бях с едни възглавници, но не за да ми скрият гърдите, както предполагат всички хора. Просто лъвовете отпред са като изсипани. Кремена много добре направи костюмите. Направо са изумителни”, разкри Албена Михова.

Кой е фаворит за Албена Михова в „Маскираният певец” и кой първи е познал, че тя се крие под маската на Лъвът, можете да видите в цялото видео от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.