Актрисата Албена Михова вече няма да крие участието си в „Маскираният певец“

Любопитните телевизионни зрители не устояха на изкушението да разкрият още една загадка в „Маскираният певец“. Събота вечер те решиха Лъвът да свали своята маска, под която се оказа актрисата Албена Михова.  В най-мистериозното шоу през есенния сезон, тя изпя последната си песен -  Sober на Evanescence. Въпреки емоционалното изпълнение, Лъвът не успя да победи Шапката в решаващия двубой.

Осма серия двубои в "Маскираният певец"

Албена Михова, обичана от многобройните си фенове талантлива актриса, е позната на зрителите на NOVA и със запомнящото си превъплъщение на агент Марги в сериала „Полицаите от края на града“. Албена е част от трупата на Сатиричен театър „Алеко Константинов“, но играе и на сцената на „Сълза и смях“, Младежки театър и други. „Много любопитно, вълнуващо и емоционално беше за мен участието в това шоу“, сподели развълнуваната актриса, секунди след като свали маската на Лъва. Когато водещите я попитаха как е успяла толкова време да скрие тайната, че участва в „Маскираният певец“, тя през усмивка каза: „Беше изключително трудно да я опазя, особено от сина ми. Случвало се е той да ме попита защо се прибирам събота вечер толкова късно и се чудех какво да му кажа. Даже реших да си измисля, че причината е любов“.

Прея: В „Маскираният певец” пеем и танцуваме сякаш никой не ни гледа

Зрителите отново бяха свидетели на нововъдението в уликите – лична вещ, донесена от всяка маска, с уточнение от участниците защо даденият предмет е важен за тях. През изминалата седмица потребителите в социалните мрежи активно коментираха уловките зад донесените лични вещи, а за мнозина те бяха причината да сменят своите предположения кой се крие под маските. Предметът на Албена Михова, който тя донесе на сцената, беше възглавница с формата на мечка. „За да видите как уважавам животните- имам всяко едно животно като възглавница” - сподели тя. Повече за участието на Албена Михова в шоуто зрителите ще научат днес, 4 ноември, когато актрисата ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата

Следващата събота – 09 ноември – шоуто влиза в своята решителна фаза. Всички оцелели до този момент маски влизат в битката за финала. Това ще бъде началото на похода към победата, като на сцената за първи път ще видим заедно маските на Розата, Кукерът, Пчелата, Гарванът, Бухалът, Шапката, Пилето и Принцесата.

Юлиан Константинов: През маската на Шотландеца сякаш гледаш, скрит в танк

С отпадането на маската на Лъва на сцената на „Маскираният певец“ остават още точно осем магични образа, които остава да разгадаем през следващите седмици. Нека заедно да разкрием мистерията кои известни личности се крият под тези маски и кои ще стигнат до финала. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България в събота (09 ноември) от 20.00 ч. по NOVA.                                                                               

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.