Актрисата е на гости в „На кафе” и се връща към участието си в шоуто

Лъвът свали своята маска в „Маскираният певец” преди седмици, но в живота Албена Михова си остава истинска лъвица. Участието й  в най-мистериозното шоу през есенния сезон, предизвика истински фурор. Актрисата Албена Михова гостува в студиото в „На кафе” и си припомня участието си.

Къци Вапцаров: „Маскираният певец” възбуди отново моята любов към музиката

„Аз си обяснявам отпадането си с ретроградността на Меркурий. На Лъвът не му се отразява добре. Почти не съм обяснявала на никого къде ходя и какво правя, но на сина ми казах, че излизам с мъж. Казвах му, че отивам на срещи. Той не знаеше с кого”, разказа Албена Михова.

Да бъдеш Халваджиян – Кремена и Магърдич 29 години заедно

„Лъвската глава не е лесна, има много вълна, която трябваше да отмествам, за да си взимам въздух. Гледах през устата. Не мога да кажа кой се връща в шоуто, честно да си кажа – сега го чувам това”, заяви актрисата.

Зрителите избраха Къци Вапцаров да разкрие умело пазената си самоличност зад маската на Шапката

„Прибрах се след финалното си участие в шоуто и то доста бързо, отивам до входа и виждам залепен плакат: „Лъвицата е номер едно!!! От Влади от вход 3. Супер актриса си.” И на другия ден съвсем случайно срещнах в магазина една жена и тя ми каза, че е майка на Влади. Много приятна изненада от това дете. Просто маската е много истинска и децата го приемат като цяло животно. И като махнеш маската, се разваля илюзията”, сподели Албена Михова.

Валентин Михов: В „Маскираният певец” се подмладих

В какво още ще можем да гледаме скоро великолепната актриса, вижте в цялото видео от „На кафе”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.