Двамата са на гости в студиото на „Събуди се” и споделят своята тайна за успешен брак

Един от най-успешните продуценти в България – Магърдич Халваджиян и съпругата му, дизайнерът на костюми, Кремена Халваджиян са на гости в студиото на „Събуди се” и разказват каква е тайната на техния 29-годишен брак.

Зрителите избраха Къци Вапцаров да разкрие умело пазената си самоличност зад маската на Шапката

„Аз непрекъснато наблюдавам хора, които едвам издържат по 2-3 години заедно. А някои се женят и на третия месец вече са разбрали, че не са един за друг. Аз гледам само хубавите примери в Холивуд. Там има двойки, които са заедно по 60 години. Така че то е въпрос и какво си избираш да гледаш, от кого взимаш пример. Може да се вдъхновяваш и от мутрите, ако искаш. Аз избирам да взимам пример от хората, които създават и допринасят с нещо за това общество. И да се опитвам и аз да съм такъв”, каза Маги Халваджиян.

Валентин Михов: В „Маскираният певец” се подмладих

„Не се случва един дълъг брак само като взимаш пример. Хората или се намират, или не. Няма рецепта според мен. Ние сме на някакъв етап, в който изобщо не мога да си представя, ако той не е до мен. Вече си мисля кой от нас първи ще си отиде, кой ще остане сам. Но някак си наистина – ставаш част от него и той част от теб. Това е просто защото двама души са се намерили”, заяви Кремена Халваджиян.

Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“

„Хората предпочитат да чуват, че все пак има някаква формула за това, за да могат да я следват. Двама човека първо трябва да се намерят. И второ, след като се намерят, то не е безметежно съжителство и живеене, спокойно и без никакви проблеми. Във всеки един брак не може да не правиш компромиси, ако искаш да бъдеш с един човек дълго време и завинаги. Няма как. Този човек срещу теб си има неговите остри ръбове, ти си имаш твоите, и в един момент той трябва да отстъпи, после ти трябва да го направиш за други неща. Въпросът е колко големи са компромисите. Винаги нещата опират до това. Когато компромисът стане прекалено голям, тогава хората се разделят”, разказа Маги Халваджиян.

Прея: Всяка седмица адаптирах песните си в „Маскираният певец” спрямо това, което хората пишат в социалните мрежи

„И ние като сме били по-млади, някакви неща са ни се стрували края на света. Разбира се, нивото на компромиса е много важно. Слушайки истории около мен, аз много пъти съм казвала – „Ако Маги беше такъв, аз да съм си тръгнала с 200”. Факт е, че има една база от качествата на един човек, които трябва да се доближат много до твоя свят и до твоя мироглед. И когато гледате в една посока и нещата са много близки, компромисите са по-малки и много по-лесно се правят. Разбирасе, че свободата, която сме си дали и никой от нас не се е чувствал задушен, има значение. При нас никога не е било с цената на всичко да сме в някакъв брак, защото така трябва. Напаснали сме се. Аз виждам, че той има нужда от едни неща, той си има негов свят, аз си имам моя. Въпреки това, заради тези малки компромиси, тези светове един без друг не могат”, призна Кремена Халваджиян.

Албена Михова: Рачков не спира с шегите в „Маскираният певец”, а на мен ми идваше да му отговоря

„Основата според мен са базисните принципи, в които вярват едни хора. Моралните устои. Ако тези неща са много близки, тогава пак ще правиш компромиси, но те лесно ще се преглъщат. И вървиш напред в името на големите неща”, заяви Маги Халваджиян.

Още дали бракът е отговорност, можете да видите във видеото от "Събуди се".