На полуфинала следващата седмица ще отпаднат още двама

Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ не донесе късмет на Ненчо Балабанов и той разкри дълго пазената тайна, че се крие под маската на Кукера. Въпреки че успя умело да се задържи в шоуто и да спечели любовта на феновете, снощи той свали тежкия кукерски костюм. Преди да разкрие самоличността си, Ненчо впечатли зрителите, панелистите и гост панелистите братя Аргирови със своя версия на песента L’italiano на Toto Cutugno.

Единадесета серия двубои в "Маскираният певец"

Ненчо Балабанов е познат на зрителите не само с огромния си талант на актьор, превъплъщавал се в десетки образи, но и с певческите си заложби, които ярко открои на сцената на „Маскираният певец“ не веднъж. Балабанов е участвал и в друг формат на NOVA – „Като две капки вода“ през 2015 г., когато бе избран за победител.

Вальо Михов: В маската на Бухала бях като слепец

„Искам да споделя, че има много неща в това шоу, но думата лесно не е сред тях. Благодаря на всички, които гласуват за своя любимец, без да са сигурни дали точно той или тя се крие под маската. Интересното тук е, че всеки артист в своята кариера се стреми да бъде разпознаваем, а тук е точно обратното. За това искам да поздравя моите колеги, които се справиха страхотно, както и тези, които продължават“ - каза Ненчо веднага след като свали маската на Кукера. „Никой не знаеше, че участвам в това шоу. Имаше хора, които подозираха, но на никого не съм казал. Постоянно измислях оправдания. Дори брат ми, който е тук в публиката, и той не знаеше“ – допълни актьорът.

Албена Михова от „Маскираният певец”: Прибирам се и виждам плакат „Лъвицата е номер едно!”

Повече за участието на Ненчо Балабанов в шоуто зрителите ще научат в понеделник, 25 ноември, когато той ще бъде ексклузивен гост в сутрешния блок на NOVA „Здравей, България“.

Къци Вапцаров: „Маскираният певец” възбуди отново моята любов към музиката

Финалът на „Маскираният певец“ бързо наближава. Остава само още един епизод преди грандиозното събитие, на което ще разберем кой най-умело е успял да скрие самоличността си и да остане до самия край на първия сезон на най-мистериозното шоу в България. На полуфинала предстоят още изненади и зрителите ще станат свидетели на падането на две маски едновременно. На сцената на формата остават да се борят Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът. Кои от тях ще разкрият самоличността си решават само зрителите. Не пропускайте „Маскираният певец“ на 30 ноември от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.