Не пропускайте епизода на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Кулинарните изненади продължават във вторник с актьора Веселин Плачков. Той решава да изненада гостите си с вечеря в стил рокендрол от 70-те години. Бургери ала Елвис Пресли и Веселин Плачков. Свински ребърца по специална рецепта, поднесени с домашен чипс. И за десерт ще има хубав сладолед.

„Черешката на тортата“ ни поднася кулинарно пътешествие назад във времето и ексцентрични рецепти

С усмивка и с мръсна газ Веселин Плачков тръгва на пазар. Купуването на месо се съчетава с правене на селфи, но е ясно, че актьорът има фенове навсякъде. Готвенето за Веселин е повече игра и удоволствие, гарнирано с чувство за хумор. Рокендрол гозбите са поляти с много бира, при това тъмна.

Вечеря за пионерчета и чавдарчета с Тодор Славков в „Черешката на тортата“

На трапезата актьорът ще сложи още салата със зеле и моркови със соев сос, като предястие ще поднесе бургери ала Елвис Пресли с боровинково сладко и фъстъчено масло, с които е известно, че рокзвездата е преяждал. И всичко това полято с хубава  студена и много газирана бира. За десерт актьорът ще приготви мелба с ананас.

Вечеря в стил Индиана Джоунс с Антоанет Пепе в „Черешката на тортата“

Американското меню обаче е само една от приятните изненади, с които Веселин Плачков планира да спечели сърцата на своите гости. Той ги посреща с широка усмивка, а на улицата ги пресрещат истински рокери с яки мотори. Дали приятелската атмосфера в клуба на „Жокерите” ще е достатъчна, за да получи Веселин максимален брой точки?

Гледайте тази вечер в „Черешката на тортата“ от 20.00 ч. по NOVA.