Зрителите ще могат да проследят най-новия български драматичен сериал всеки вторник от 22.00 часа

На 25 февруари в ефира на NOVA точно в 22.00 часа започва романтично-героичната драма „Ягодова луна“. Дванадесетте епизода ще докоснат до важни общочовешки теми, сред които дълга, достойнството, любовта, доблестта, мъжеството и честта. Сценарният тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева преплитат истории от миналото и настоящето, които непрекъснато ще търсят пресечната си точка.

"Говори с Ива": Ваня Джаферович и неговото ново амплоа

„Сериалът е изпълнен с много вълнуващи сцени от професията на пожарникарите, които остават в сянка. За нас снимачният процес беше огромно предизвикателство -  снимахме в пожарната, наблюдавахме истински акции, потопихме се изцяло в света на тези доблестни мъже“ сподели Христо Мутафчиев тази сутрин в „Здравей, България“.

Новият сериал "Ягодова луна" ще ни отведе в напрегнатото ежедневие на пожарникарите

„Актьорският екип е прекрасен, а целият сериал е сниман по-абсолютно всички критерии за телевизионно кино. Можем да се похвалим, че са използвани и специални ефекти, които досега не са прилагани в българска продукция. Чрез компютърно подмладяване образите от миналото са изключително реалистични“, категорични са Христо Мутафчиев и Рая Пеева, които ще се превъплътят в ролите на бивш пожарникар, който в настоящето е бизнесмен, и млада амбициозна журналистка. 

ГАЛЕРИЯ - медийно събитие за новия български сериал "Ягодова луна"

Освен тях в „Ягодова луна“ от 25 февруари, 22.00 часа по NOVA зрителите ще видят още любими лица - Асен Блатечки, Александър Сано, Радина Боршош, Димо Алексиев, Деян Донков, Стефка Янорова, Ивайло Захариев, Любомира Башева, Невена Бозукова, Ваня Джаферович. Режисьори на сериала за Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

„Ягодова луна“ – най-новият сериал на NOVA

„Ягодова луна“ е реализиран в партньорство с главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Не пропускайте “Ягодова луна” на 25 февруари от 22.00 ч. по NOVA. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.