Яна Маринова и Александър Сано разказват за успехите на филма в студиото на „Здравей, България”

След успеха пред родна публика филмът „Диви и Щастливи“ продължава своя път на голям екран и в чужбина. Романтичната екшън комедия е първият български филм с широко разпространение по кината в Република Северна Македония. Актьорите и продуценти Яна Маринова и Александър Сано ще представят „Диви и Среќни“ (превод на македонски език) пред публика на официална галапремиера на 13ти февруари в кино Cineplexx в Скопие.

Филмът „Диви и Щастливи“ жъне успехи в чужбина

„Там това е премиерата на „Диви и Среќни“ на македонски, на 13 и 14 февруари в Cineplexx в Скопие, а след това и в Битоля. Ще има галапремиера, от българското посолство ще има гости, техният министър-председател е поканен. Вече има голям интерес и получаваме много писма. Газдарица - шефка ми казват. И понеже моята героиня играе с еврофондове, съвсем съм газдерица”, разказа Яна Маринова.

Яна Маринова: "Диви и щастливи" е сбъдната моя мечта

„Това малко ми напомня на един скеч в „Улицата” на Теди Москов. Кръстьо Лафазанов се изказва: „Шефе, ти си газ!”. Там хората си гледат „Под прикритие” в youTube. Аз съм участвал и в един македонски филми преди години, така че сме прилично известни”, добави Александър Сано.

Романтичната екшън комедия „Диви и Щастливи“ напълни киносалоните

Още за галапремиерата на „Диви и щастливи” в PC Македония можете да видите във видеото.

Екипът на„Диви и щастливи“ благодари на NOVA телевизия за подкрепата, която е част от дългосрочната стратегия „NOVA подкрепя българските филми“. Медийни партньори са още: БГ Радио, NRJ и City Radio&TV.