Водещият Емил Чолаков даде старт на изпитанията, в които ще победи любовта

С много комични ситуации и изненади стартира любовното приключение „Един за друг“ по NOVA. Още в първия епизод дванайсетте двойки бяха изправени пред изпитание, което ги накара да разберат истинското значение на израза “сляпо доверие”. Мъжете трябваше да преминат през трасе с препятствия и да паркират класическия модел Лада от 1972 година със затворени очи. Половинките им от своя страна имаха за задача да ги навигират успешно до крайната цел. Някои от тях смаяха всички с уменията и бързината си, а други - предизвикаха много смях.

По време на изпитанието зрителите успяха да се запознаят със смелите двойки, решили да се впуснат в предизвикателството „Един за друг“.

Броени минути до старта на новия риалити формат "Един за друг"

Първи в изпитанието се впуснаха Доротея и Димитър от Стара Загора. Двамата са заедно още от училище, щастливо женени са от вече 28 години и имат две деца. Доротея работи като оператор въвеждане на данни в аптека, а Димитър има изключително рядка и интересна професия – плете кошници. Димитър признава, че е поел всички домакински задължения, а Доротея е истинска принцеса в дома им.

Искра и Йордан идват чак от Лондон, за да докажат, че са един за друг. Заедно са от година и половина, а от Коледа са и сгодени. По-голямата част от съзнателния си живот прекарват във Великобритания и се чувстват на мястото си там. Откакто са заедно обаче желанието да се приберат в България за постоянно става все по-силно.

Деян и Божидара от София се откриват в приложения за запознанства. Заедно са от три години и имат една дъщеря. Божидара е създател на една от първите ескейп стаи в България, а Деян е професионалист в разрешаването на правни казуси. Според Деян „Един мъж или трябва да е прав, или трябва да е щастлив“ и той избира да е щастлив.

Емо Чолаков: В „Един за друг“ забавлението върви ръка за ръка с любовта

Мариета и Георги живеят и се работят в Ловеч. Тя никога не е подозирала, че може да има успешни отношения с по-млад мъж, но десетгодишната връзка с Георги и общият им син я убеждават в противното. Мариета управлява собствена агенция за персонал, имат къща за гости, а Георги е надзирател в затвора.

Анселита и Мартин се запознават в интернет, а първата им среща не е от най-сполучливите. Въпреки това се влюбват силно и на крехка възраст разбират, че са един за друг. Заедно са вече пет години и живеят със семейството на Мартин.

Святослав и Ивелина са участниците, събрали най-доброто от Русия и България. Той е роден в Русия, а тя е наполовина българка, наполовина рускиня. Животът ги отвежда от Пловдив към село, където строят своя дом – „руското посолство на село Калековец”.

Любовта на Симона и Велислав към ФК Левски е голяма и дори сватбата им е на стадион “Георги Аспарухов”. Познават се от доста време – когато тя все още е била ученичка, а той – „батко Вели” от кварталното кафене. Сега са едно голямо семейство с три деца, две от които са от предишния брак на Симона, но голямото сърце на Велислав ги приема като собствени.

"Един за друг" ли са панелистите на Гала?

Веселка и Момчил са от Видин и са отдадени освен на любовта си един към друг и на каузата на живота им - БЧК. Заедно са от 9 месеца, но историята им започва още преди 7 години, като връзката им се развива по план – изграждат силно приятелство, влюбват се и се сгодяват.

Виляна и Станимир от Варна. Те са заедно от 10 години. Живот на висока скорост и екстремни преживявания са това, което най-точно ги описва. Двамата са напълно различни, но са сигурни, че това ги допълва и ги прави един за друг. Тя работи в сферата на хазарта, а той има собствена фирма за дограма, но най-голяма част от времето отдават на двамата си сина.

Пламен и Елена са от София и вече 20 години са заедно, но не бързат да минават под венчилото. Според Пламен Елена живее в Рая, а всъщност двамата живеят в кв. Люлин с двете деца и кучето. Елена е арт директор в лайфстайл списание, а той работи в рекламна агенция.

„Един за друг“ завладява ефира на NOVA тази събота

Калина и Емил са родом от Пловдив. Но живеят в с. Ягодово. Заедно са от 4 години, а от няколко месеца са младоженци. Готови на всичко един за друг – тя се отказва от професията си на стюардеса, за да бъдат заедно, а последният романтичен жест от негова страна е специално написана за нея е песен.

Ветка и Янчо са от Стара Загора и са заедно от 18 години. Любовта им се случва от пръв поглед в дискотека в Бургас, а няколко месеца по-късно вече са щастливо семейство. Той работи като охранител, а тя е детска учителка в училище. Енергични, усмихнати и позитивни – така преминават през всичко в живота си и винаги са заедно - един до друг и един за друг.

Не пропускайте следващия епизод на „Един за друг“ и тази вечер на 23 февруари, в 20.00 ч. по NOVA, когато двойките ще се впуснат в първото си истинско предизвикателство!