"Пожарникарската професия е признание", категорични са те

На 25 февруари, вторник от 22.00 ч. започва най-новият сериал на NOVA „Ягодова луна“.

В ефира на предаването „Събуди се“ репортерът Християния Червенкова посети столичната пожарна, където актьорите от новия сериал Ваня Джаферович и Алескандър Сано, показаха наученото от командира на отряд Димитър Димитров. Една от основните сюжетни линии в сериала ще бъде сложи на фокус и да обърне заслужено внимание на една от най-достойните професии наред с учителската и лекарската – тази на пожарникарите.

„Ягодова луна“ събра екип и звезден каст в ексклузивна среща

„Има много важни неща, които един пожарникар трябва да научи, за да може да спаси човешки живот. Действието в сериала ще бъде много близко до реалния живот“, споделя Александър Сано.

В „Ягодова луна“ героите на Ваня Джаферович и Александър Сано са най-добри приятели. „С Александър се познаваме от преди, но не сме общували толкова често. В сериала постепенно се сприятелихме. Двамата пазим взаимно гърбовете си.“

Ексклузивно от снимачната площадка на новия сериал "Ягодова луна"

Уроците на пожарникарската професия

„Професията ни е такава, че трябва да се пазим един друг и да вървим напред. Работата в екип е най-важното. Пожарникарската професия е признание”, споделя командир Димитров.

„Моят герой олицетворява един истински достоен пожарникар, като всички тези изключителни хора, които работят тук в пожарната и никога не е имал съмнения дали да бъде такъв. Лично аз също бих се включил в доброволчески пожарникарски отряд“, категоричен е Александър Сано.

Нови и любими продукции тази пролет по NOVA

„Ягодова луна“ е реализиран в партньорство с главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Не пропускайте “Ягодова луна” на 25 февруари от 22.00 ч. по NOVA. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.