На финала всички готвачи свалиха куртките си в шоуто. Утре те ще трябва да докажат, че заслужават своето място в Кухнята на Ада

След като вчера готвачите превърнаха премиерата на шоуто в "провал", шеф Ангелов реши да ги научи кое е най-важното умение в кухнята, а именно – сръчността. Калъпчийски бе предизвикан с невероятната възможност да грабне веднага наградата от 100 хиляди лева заедно с апартамент в Стара Загора. Изпитанието му обаче завърши с пълен провал.

Добри готвачи ли са панелистите на Гала?

Първото дневно предизвикателство изправи двата отбора в състезание по бързина и прецизност, а пет нива на трудност тестваха готварските им умения. Надпреварата бе ожесточена, а обстановката повече от нажежена. На финала имаше победители, които покоряваха нощна София и победени, които оплакваха загубата си, докато тренират за най-добра целувка от белтъци.

Безпрецедентно начало на Hell’s Kitchen България – първи изгонен от Кухнята на Ада

Безкомпромисен в кухнята и в решенията си шеф Ангелов взе решение да отстрани Атанаска, която въпреки богатия си 26-годишен стаж, не показа никакво отношение и желание в работата си. Останалите участници бяха номинирани до един, а дали ще успеят да докажат уменията си в кухнята, предстои да разбрем, утре от 21.00 ч.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.