Тази вечер патриотичната тематика беше водеща за шеф Ангелов

Тази вечер участниците в Hell’s Kitchen България успяха да впечатлят шеф Ангелов със своите традиционни погачи. Имаше похвали, съвършенство и красота. Сините поведоха убедително, но и червените не се предаваха. Битката с погачите изравни Полина, а Реджеп остана с нула точки, защото не беше в темата. Решителен се оказа сблъсъкът между Лука и Атанас. Погачата на Наско се топеше в устата и това доведе до победната точка за червените.

Кой е новият готвач в Hell’s Kitchen България, който ще се бори за голямата награда?

След този пълен обрат, Атанас поведе и червеното хоро на жените. А мъжете бяха недоволни, че имат „ухо” в тяхната стая. За тях останаха лютите чушки.

Решителната битка тази вечер между червените и сините беше доста гореща. Червените не се слушаха като говорят, а сините се провалиха с подправките. Така момичетата успешно издадоха стартерите, а сините буксуваха. Но проблемите и в двата отбора с основните ястия бяха големи. Като герой на вечерта се очерта Наско, но червените загубиха битката и трябваше да излъчат две номинации – Галя и Румяна.

Недопустимо поведение в Hell’s Kitchen България

Галя беше финално номинирана за изгонване в Hell’s Kitchen България от шеф Ангелов. Утре тя ще влезе в дуел за оставане в шоуто.

Кой ще е вторият номиниран за дуел за оставане в шоуто, ще разберете утре вечер, сряда, в Hell’ Kitchen  България от 21.00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.