Участието си в риалити формата продължават Ивелина и Святослав

След като не успяха да надделеят убедително при гласуването на останалите участници, Мариета и Георги се сбогуваха с възможността за победа в „Един за друг“. Те се изправиха на елиминации срещу Ивелина и Святослав и двете двойки получиха еднакъв брой гласове. Така се стигна и до първото равенство за сезона, а според правилата на играта в този случай отпада двойката с по-нисък резултат в генералното класиране. Ивелина и Святослав имаха убедителна преднина в класирането и запазиха шанса да стигнат до финала на любовното състезание.

Мъжете и жените разменят ролите си в „Един за друг“

„Искаме да благодарим на абсолютно всички, като започнем от възможността да сме в това предаване и да бъдем заедно. Още след първите две или три игри едни от нашите фаворити категорично бяха Ивелина и Святослав. Именно затова не съжаляваме, че отпадаме точно срещу тях. Стискаме палци на всички и нека наистина най-добрият победи. И най-вече – играйте стратегически“, споделиха Мариета и Георги, които до този момент бяха натрупали сумата от 3000 лв. в сметката си, но загубиха след елиминациите.

Вилияна и Станимир: Тръгнахме си от „Един за друг“ с усмивки

„Надявам се искрено, че са се забавлявали. Ще имат много истории за внуците от приключението „Един за друг“. Желая им успех. Играта е наистина сложна и за един миг първите могат да станат последни“, коментира водещият Емил Чолаков след отпадането на Мариета и Георги от Ловеч.  

Вилияна и Станимир напуснаха „Един за друг“

Мариета и Георги ще бъдат специални гости в предаването „На Кафе“ утре, девети март, където ще разкажат повече за участието си в предаването. Не пропускайте следващите интересни и често комични предизвикателства пред оставащите двойки в събота и неделя, 14 и 15 март, от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си