Шеф Виктор Ангелов взе окончателното решение да го номинира след като тази вечер синият отбор беше пълен провал

На финала на шоуто тази вечер шеф Виктор Ангелов поиска синият отбор да номинира двама за изгонване. Това бяха Реджеп и Георги. Шеф Ангелов избра Реджеп за първия номиниран за дуел тази седмица.

Шеф Виктор Ангелов: Високият тон на говорене със сигурност прави впечатление

Михаела беше притеснена цяла вечер, а Наско се провали със заготовките за станцията с месо. След епизод „Мълчанието на агнетата” в червения отбор, победата тази вечер изглеждаше предизвестена.

Суров женски гняв и неочакван обрат в червената кухня - тази вечер в Hell’s Kitchen България

Но Реджеп от синия отбор също отбеляза черна точка. А стартерите на Теодор и Георги излизаха на части и шефът отказа да ги издаде. Провалите не спряха и вечерта вървеше към провал.

Още една жена напусна Hell’s Kitchen България

Наско смени Полина на станция стартери, в опит да спаси поръчката. А Реджеп и Георги се оказаха, че са заложили мина на синия отбор и двамата бяха изгонени. А след малко към изгонените се присъедини и Теодор. Сините се бориха със сетни сили да спасят поръчката, докато шеф Виктор Ангелов ги гонеше един след друг. В този момент червените жънеха похвали. Калъпчийски призна за провала тази вечер и синият отбор трябваше да номинира двама за изгонване.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч. по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.