Задкулисни игри чертаят нова политика в „Св. Анастасия“

Нови герои и любими лица ще прекрачат прага на „Св. Анастасия“ в новите епизоди на хитовия медицински сериал. Актрисата и режисьор на „Откраднат живот“ - Яна Титова, ще се появи в спешното отделение в ролята на отдадената майка Цветелина. Именно животът и бъдещето на дъщеря й Кари ще ги отведе в болницата, където всичко познато ще се промени. Какво коства на един родител да се грижи сам за детето си и кои са най-трудните изпитания за една жена ще бъдат част от историята на новата героиня, която зрителите ще видят тази седмица.

Собственик срещу директор - сериозни сблъсъци в "Св. Анастасия"

Задкулисни игри, ултиматуми и забавни случки ще се разминават в отделението на болницата в предстоящите епизоди. Доктор Тасев ще потърси решение за мястото на София в болницата, а доктор Стилянова ще предложи неочакван вариант за професионалните отношения с доцент Захариев. Доктор Хаджихристев ще види другото лице на своите колеги, които няма да останат безразлични към надменното му и несъобразително поведение. Една от най-забавните двойки пациенти ще бъде представени в предстоящите епизоди от емблематичните водещи на „Стартер“ по БГ Радио – Симо и Богдана. С гостуваща роля двамата ще влязат в образите на родители на голямо семейство, които пристигат с различно мнение по една от най-важните теми в човешкия живот.

„Невинна ли е Нора?“ – най-задаваният въпрос в „Св. Анастасия“

Не пропускайте „Откраднат живот: Системата“ от вторник до петък в 20.00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.        

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си