„В следващите епизоди ми предстои вълнуваща любовна сцена, но няма да издам с коя актриса“, сподели актьорът в студиото на „На кафе“

„Много се радвам, че съм част от екипа на сериала „Ягодова луна“. Че имам възможността да работя с толкова добър актьорски състав“, разказва Ваня Джаферович.

Главна роля във филм изненадва Рая

За поканата за участие в сериала

„Ние с Милена Фучеджиева имаме общ познат. Преди две години, докато бях в САЩ при вуйчо ми, той ми се обади и каза: „Искаш ли да участваш в един сериал? Моя приятелка пише сценарий, в който има един герой, който страшно много прилича на теб като профил." Година по-късно с него бяхме излезли на вечеря. Появи се Милена, запознахме се и ми разказа за моя персонаж. Разбрахме се да се явя на кастинг за ролята. Няколко месеца по-късно ми се обади Димитър Гочев. Покани ме на среща. Разказа ми, че ролята, за които ме канят, е на пожарникар с майка българка и баща хърватин. Пошегува се, че в България нямало по-подходящ от мен. Явих се на кастинг. Харесаха ме и съм много щастлив. Винаги ми е било мечта да се снимам в сериал.“

Сбъдната мечта в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ по NOVA

За снимачния процес

„Участието ми в „Ягодова луна“ беше много различно от всичко, което съм правил досега. Заставал съм многократно пред камера и нямам проблем с това. Но на снимачната площадка на сериала, когато всичко утихне и целият фокус падне върху теб, трябва да си изключително концентриран и да изиграеш перфектно емоциите на своя герой. Александър Сано и Радина Боршош ми помогнаха страшно много. Бубето Башева, Мартин Смочевски – всички са много готини. В следващите епизоди на сериала имам и любовна сцена, но няма да издавам с коя актриса. Не съм сигурен как Жени ще реагира на нея“, шегува се Ваня Джаферович.

Пожари в отношенията между героите в „Ягодова луна“ по NOVA

„Ягодова луна“ е най-хубавият сериал, в който съм участвал, така че гледайте го, призова актьорът от студиото на предаването „На кафе“.

Не пропускайте „Ягодова луна“ всеки вторник от 22.00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.