Актрисата е на гости в студиото на „Събуди се” и разказва за пожарите на екрана и в живота

Звездата от "Ягодава луна" посрещна своя юбилей у дома заради извънредната ситуация в страната. Пожарите на екрана и в живота й следват един след друг.

Актрисата Рая Пеева е в ролята на журналистката Ирина в „Ягодова луна”. Героинята има болно амбициозна майка Албена, която иска за нея да има престижна работа и да се омъжи за богат мъж. Ирина има дългогодишна връзка с героя на Александър Сано – Георги. Дали отношенията им ще продължат и какви пожари ще избухнат между тях, разказва Рая Пеева в студиото на „Събуди се”.

Ваня Джаферович: „Ягодова луна“ е най-хубавият сериал

"Майка ми в "Ягодова луна" е болно амбициозна. На всяка цена дъщеря й трябва да постигне изключителни върхове в професията си, да има до себе си мъж с много възможности, няма значение дали е глупав или умен, важното е да има пари и да я носи на ръце. Това е желанието на майката, която явно е нямала такъв живот. Моят баща в сериала е полицай, който не е на много високо ниво. Така че майката е главата на семейството, тя го изхранва и не иска да се случи същото и с дъщеря й. Мечтата на майката за Ирина обаче няма да се сбъдне. Но тя доста развали отношенията си с Георги, героят на Александър Сано. В тяхната връзка има пожар - ту се разделят, ту се събират. И в пети епизод, който ще се излъчи във вторник от 22.00 ч., ще видим дали ще успеят да съхранят връзката си", разкри Рая Пеева.

Главна роля във филм изненадва Рая

За пожарите в живота

"В много задушевна обстановка посрещнах рождения си ден - аз, Явор и кучето. Предишната вечер направих една бисквитена торта и реших, че щом сме под карантина ще си бъдем само двамата. Всъщност много уютно беше. На 30 години би трябвало да е голям купон, с всички приятели, аз правех страшни планове. Но сега трябва да живеем ден за ден и да не планираме нищо. Тук и сега трябва да бъдем с най-любимите си хора. Трябва да ги обичаме, да ги оценяваме и да ги пазим. Пътувах с такси към телевизията и шофьорът нямаше маска, доста арогантно се държеше. Трябва да ни пука и за другите хора", допълни актрисата.

Сбъдната мечта в предстоящия епизод на „Ягодова луна“ по NOVA

Още как се справя актрисата с предизвикателствата на любовта и пожарите на екрана и в живота, можете да видите в цялото видео от "Събуди се"

Не пропускайте “Ягодова луна” тази вечер от 22.00 ч. Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на  Facebook страницата.