Не пропускайте новите епизоди на сериала в петък от 20.00 ч. по NOVA

След поредица неуспешни и изключително комични опити да омилостиви своята наранена съпруга, Христо няма друг избор, освен да потъпче егото си и да тича през глава след Марияна. Как ще завърши зрелищното преследване и ще успее ли виновният съпруг да се реваншира за допуснатата грешка в миналото?

Любовни предизвикателства за Ненчо Балабанов в „All Inclusive“

Междувременно състезание по табла разгорещява страстите в комплекса, а мъдрият рибар Чефо влиза в неравна схватка с властната тъща Евдокия, подтиквайки я да преосмисли своите житейски очаквания и нагласи. Залогът е вдигнат и финалната битка между Евдокия и нейния зет Пламен ще реши съдбата на техните семейни отношения.

Любен Кънев на живо от Лондон: за „All Inclusive” и колко важен е смехът в условията на пандемия

Екоактивистите, начело с Мартин, сигнализират в местната община, че в дивия Залив, който обитават, живее рядък Черноморски вид костенурки. Те са защитени от закона и застрояването на местността трябва да бъде незабавно прекратено. Влизайки по-надълбоко в проблема, младежите си създават врагове. Къде ги очаква една много неприятна изненада и ще успее ли Надя да помогне на новите си приятели, гледайте в „All Inclusive” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте „All Inclusive“ в петък, 4 април от 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.