Шеф Виктор Ангелов взе окончателното решение да ги номинира след множеството грешки тази вечер е в двете кухни

Тази вечер шеф Ангелов по изключение номинира двама - Михаела и Лука.

Зрителите на кулинарно състезание видяха как червеният отбор се затруднява дори с пържените картофи. Кухнята на Ада беше напът да изгори. Междувременно в синята кухня преговаряха съставките на салата като първолаци.

Директен сблъсък между враждуващите лагери при дамите в Hell’s Kitchen България

Най-важният въпрос на вечерта беше лъжата в синия отбор. Шеф Ангелов изгони Реджеп, който призна, че той е хванатият да преписва първолак. Червеният отбор също се чувстваше като на изпит и отидоха на поправителен. Шеф Ангелов видя, че момичетата бяха разделени на принцеси и на пчелички. През това време Лука и Атанас отново доказаха, че не могат да работят в екип. В кухнята остана Лука, а Наско доброволно напусна. Така сините останаха с двама по-малко.

Атанас победи Лука в кулинарния дуел за оцеляване в Hell’s Kitchen България

В решаващите минути червените пак се разделиха на два отбора и принцесите трябваше да бъдат мотивирани да работят. А сините зациклиха със станция месо и риба и бяха изгонени от кухнята.  

Така на финала на предаването бяха номинирани по двама от отбор - Лука и Атанас от сините и Соня и Михаела от червените. Шеф Ангелов посочи кои да свалят куртката си в шоуто.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.