Историята в епизода на документалното риалити тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

„Съдби на кръстопът“ тази вечер от 22.00 ч. по NOVA ни припомня историята на 17-годишната Райна, която живее с майка си Вяра и не е виждала баща си, откакто родителите й се развеждат преди 10 години. Родителските задължения на баща й се изчерпват с изплащането на месечна издръжка. В началото Райна страда от липсата на своя баща, но с течение на времето приема факта, че той не се интересува от нея.

Едно от нещата, за които майка и дъщеря често спорят, е желанието на Райна да учи моден дизайн. Според Вяра тази професия е вятърничава и финансово нестабилна. Въпреки това майката склонява да придружи дъщеря си до шивашки цех, където Райна ще кандидатства за работа. От дума на дума майката започва открит флирт със собственика на фирмата, като дори се записва в същия шивашки курс, заради ухажора си. Поведението й излага и злепоставя Райна пред приятелите и съучениците й.

Междувременно баща й отново се появява в живота й. Отначало дъщерята е резервирана към внезапния му интерес, но постепенно двамата се сближават. Стига се дотам, че Райна се премества да живее в неговия дом.

Каква е причината за внезпаното изнасяне на Райна от дома на родната й майка? Ще намерят ли отново път една към друга?

Не пропускайте развръзката в епизода на „Съдби на кръстопът” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.