Участниците ще покажат много артистизъм и отдаденост този уикенд по NOVA

Колко е важно общуването за успешни отношения в една връзка? Отговорът на този въпрос ще стане ясен в предаването „Един за друг“ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Веселка и Момчил от Видин напуснаха „Един за друг“

Развоят на събитията миналата седмица бе поредното доказателство, че в играта няма нищо сигурно и последните могат да станат първи. Въпреки лошото представяне в първите две предизвикателства, Емил и Калина се справиха отлично с третото и се спасиха от елиминации. Вместо тях срещу Симона и Велислав се изправиха Веселка и Момчил, като младата двойка от Видин се раздели с възможността за победа, получавайки само гласовете на Емил и Калина. 

„Един за друг“ влиза в луда надпревара с времето

Този уикенд зрителите на NOVA ще открият неподозирани актьорски заложби у мнозина от мъжете. В игра на асоциации жените ще покажат дали могат да разбират добре своите половинки, които трябва да им обяснят  различни загадки с думи и жестове. Комичните ситуации са неизбежни, особено при някои от двойките, които оставят всичките си задръжки настрана и се впускат в предизвикателството с голям хъс за победа.

Ясна е четвъртата отпаднала двойка от „Един за друг“

В своето изпитание мъжете пък ще се наложи да правят две неща едновременно, разбирайки по трудния начин какво искат жените. Те ще отговарят на въпроси за желанията на половинките си, вързани за въртящо се колело, което ги потопява в басейн с главата надолу. Ще успеят ли мъжете да се концентрират и да демонстрират познанията си?  

Какво още предстои в предизвикателството за двойки? Не пропускайте да разберете как ще се справят участниците в събота и неделя, 11 и 12 април, в 20.00 ч. по NOVA

С какви нови и интересни предизвикателства ще се сблъскат двойките и коя ще напусне шоуто, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 11 и 12 април, от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.