Партньорите с най-голям стаж в любовта – Доротея и Димитър – напуснаха предаването

След множество емоционални предизвикателства в „Един за друг“ стана ясно кои са поредните участници, напуснали най-позитивното предаване в ефира тази пролет. Противно на всички очаквания, двойката с най-впечатляващия любовен стаж от 28 години – Доротея и Димитър, не успя да се справи успешно с поднесените изпитания този уикенд и се озова на елиминации с Божидара и Деян.

Доротея и Димитър отпаднаха от „Един за друг“

Още в събота игрите при тях не потръгнаха успешно, след като Димитър заложи на своята половинка 4500 лв. от общо 5000 лв. Това беше и тяхната нова стратегия за победа, която цели психологическа преднина пред останалите двойки. За съжаление Димитър не беше много конкретен в инструкциите си към Доротея и тя не успя да се справи с поставената задача.

Напрежението в „Един за друг“ расте

Оставащите 500 лв. Доротея заложи на мъжа си, въпреки че до последно беше сигурна, че той ще откаже да обуе обувки на токчета и да тича по движеща се пътека. Димитър опроверга всички съмнения и се справи добре, но това не беше достатъчно. Двамата трябваше да дадат всичко от себе си и на общото предизвикателство за двойки, за да се спасят от елиминации.

Голяма изненада за двойките в „Един за друг“

Третата игра също се оказа трудна за Доротея и Димитър. В нея те трябваше да отговарят на провокативни въпроси, като опитат да познаят какво мисли мнозинството в къщата. Няколко грешни отговора и неразбиране на стратегията на останалите играчи докрай, ги отведе на елиминации срещу Божидара и Деян от София. Всички двойки предпочетоха приключението да продължи за Божидара и Деян.

Смелост и съобразителност в „Един за друг“

„Ние бяхме в предаването, за да играем – да печелим, да губим и да се забавляваме. Всички останали участници имат способностите и уменията да победят, трябва им само малко късмет и увереност. Пожелаваме им да не забравят, че това е само игра. По-важно е да спечелят играта на живота и да останат „един за друг“, останалото е просто забавление.“, споделиха Доротея и Димитър в „На кафе“.

Ивелина и Святослав: Много весело си прекарахме в „Един за друг”

В предаването остават седем двойки, които ще продължат да доказват, че са „Един за друг“ и следващата седмица, когато животът им ще бъде преобърнат на 180 градуса.

Какво ще се случи и дали всички ще могат да понесат предизвикателствата, не пропускайте да проследите в събота и неделя, 4 и 5 април, от 20.00 ч. само по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.