Какви ще бъдат задачите за двойките, гледайте тази събота и неделя от 20.00 ч. по NOVA

Изпитания, тестващи решителността и куража очакват участниците в „Един за друг“ тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA. Миналата седмица на двойките за пореден път се наложи да преодолеят себе си и да докажат, че са готови на всичко в името на любовта. Дамите трябваше да преборят страха си от високо като изкачат 20-метрова стена, а на слизане – да съберат етапите от връзката си в правилния ред, описан от половинките им. Всички се справиха с първата част, но втората се оказа по-сложна за изпълнение. Въпреки това жените дадоха всичко от себе си без да подозират, че печелят предизвикателството само преборвайки страха си.

Ивелина и Святослав: Много весело си прекарахме в „Един за друг”

Техните половинки също се потрудиха, за да спечелят заложените предварително суми. Мъжете опитаха да разпознаят дамата на сърцето си по силует, парфюм, длани и устни. Освен това в изпитанието те трябваше да чуят от всички жени думите „обичам те“ и да разпознаят коя от тях е искрена.

Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „Един за друг“

За да покажат, че се познават истински, всяка от двойките трябваше да изгради своя мост на любовта, като наредят по идентичен начин приоритетите на своята връзка. Изненадващо тези, които са били повече време заедно, се справиха по-зле от тези, които са започнали своята връзка по-скоро. Веселка и Момчил от Видин, които са заедно само от 9 месеца, успяха да наредят моста с цели 8 от 10 съвпадения. В дъното на класацията се наредиха Ивелина и Святослав и Анселита и Мартин, които имаха само 1 съвпадащ приоритет. Това ги изведе на елиминации, като за първи път цялата вила единодушно гласува за оставането на Анселита и Мартин.

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

Този уикенд предстоят нови предизвикателства, изпълнени с много адреналин. Мъжете ще трябва да се превърнат в супергерои и да покажат бързина и съобразителност, за да спасят своите дами. След това студиото ще се превърне в класна стая и всеки грешен отговор на жените ще има неочаквано последствие.  

Как ще се справят двойките с новите задачи, не пропускайте да разберете тази събота, 21 март, в 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.