В седмицата на обратите всички продължават напред в надпреварата

„Един за друг“ поднесе поредната изненада в седмицата на обратите и двойките в предаването остават осем поне още седмица. Участниците не подозираха какъв обрат ще им поднесе приключението и както винаги дадоха най-доброто от себе си по време на изпитанията.

Смелост и съобразителност в „Един за друг“

Играта започна с предизвикателството на мъжете, които трябваше да покажат на какво са способни в името на сигурността на своята любима. Жените бяха оковани за стълб, а задачата на половинките им беше да ги спасят като проявят не само бързина и съобразителност, но и мъжка доблест. Тайната на изпитанието се оказа и единственият полезен ход на мъжете – да предпазят партньорките си като застанат между тях и силната струя вода. Точно половината от тях се оказаха истински кавалери, които се жертваха, за да спасят дамата на сърцето си.

Ивелина и Святослав: Много весело си прекарахме в „Един за друг”

На жените се наложи да се върнат на училищната скамейка за тяхното изпитание, в което трябваше да отговорят на поне 4 от 6 въпроса от различни области, предварително подбрани от мъжете. Всеки грешен отговор криеше различни последствията за силните половинки. Жените показаха високо ниво на обща култура, като и този път зрителите станаха свидетели на много забавни моменти. Крайният резултат отреди първата номинирана двойка да бъде Калина и Емил. Без да подозират какво им готви Емо Чолаков, те се амбицираха и показаха на какво са способни по време на отборното предизвикателство.

Ивелина и Святослав се разделиха с приключението „Един за друг“

В него двойките трябваше да възпеят любовта като се включат в най-новото музикално шоу на NOVA „Влюбеният певец“, създадено само и единствено за тях. Всички имаха за задача да изберат най-подходящия любовен дует и да заложат не само на вокалните си способности, но и на атрактивно изпълнение. Жури в този конкурс бяха самите участници, а най-малко точки получиха Димитър и Доротея. Предвид обстоятелствата обаче не им се наложи да се изправят на елиминация срещу Калина и Емил.

Изпитания на сетивата и екстремни преживявания в „Един за друг“

Какво още очаква участниците и как ще се справят с поредната доза предизвикателства и изненади, не пропускайте да разберете в събота и неделя, 28 и 29 март, от 20.00 ч. по NOVA!

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.